image-telefon-maler koebenhavn.png
Vælg:MalerarbejdeFacaderenoveringSpartling og filtAndet
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute("transform","rotate("+Math.min(n/1.4,360)+" 12 12)");if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName("nc-loop_circle-02-24"),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n[i]))}(a);document.addEventListener("visibilitychange",function(){"hidden"==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Køb billig maling og få leveret i hele København

Er du på udkig efter billig maling til dit malerprojekt? Så køb maling direkte fra malermesteren og spar minimum 25% i forhold til vejledende udsalgspris. Vi leverer personligt til døren på hele Sjælland. Ring nu på (+45) 42 42 23 48 for at bestille. 

Der er ingen grund til at betale for meget for maling – og det behøver du heller ikke. Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen kan du købe billig maling direkte hos malermesteren til en lav pris på minimum 25% under den vejledende udsalgspris. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os eller udfylde kontaktformularen, så finder vi en passende løsning. 

 

Vi leverer personligt i hele København og resten af Sjælland, så du behøver ikke engang at komme og hente det selv. Bestiller du for minimum 1.990 kr., så får du tilmed gratis levering direkte til din hoveddør. Du skal derfor ikke gøre andet end at lægge en bestilling hos os, og så klarer vi resten. Ring til os nu på (+45) 42 42 23 48 for at høre mere. 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Køb billig maling af os

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Billig maling fra de mest populære mærker

Selvom vi tilbyder billig maling til en fast, lav pris, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. Faktisk tværtimod. Vi sælger maling fra både Dyrup Professionel, Sigma Coatings og Beckers. Den er den samme type maling, som vi selv bruger, når vi maler for vores kunder. Du er derfor garanteret høj kvalitet, når du køber billig maling gennem os. 

Du kan købe billig maling fra følgende producenter: 

 

  • Dyrup Professionel: Vores billige maling fra Dyrup Professionel er det helt rigtige valg, uanset om du skal male dit hjem eller kontor uden at sprænge budgettet. Deres maling er fremstillet med omhu og er særligt udviklet til at opfylde professionelle maleres krav til holdbarhed, dækkeevne og farveægthed. 

 

  • Sigma Coatings: Vores udvalg af billig maling fra Sigma Coatings omfatter en bred vifte af farver og typer, som er velegnede til både indendørs og udendørs brug. Sigma Coatings er en af verdens førende producenter af maling, og deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og bæredygtighed. 

 

  • Beckers: Beckers har produceret professionel maling i mere end 150 års erfaring. Vi har et bredt udvalg af billig maling i varierende farver og til forskellige overfladetyper. Malingen er let at påføre og tørrer hurtigt, hvilket gør det nemt for dig at male alle overflader både inde og ude. 

 

Uanset hvilken type maling, du vælger, så får du høj kvalitet. Du behøver i de fleste tilfælde kun at male én gang, da det dækker langt bedre end andre typer af billig maling fra mindre anerkendte producenter. Det er vigtigt for os, at du som kunde får et holdbart og flot resultat, som du kan være tilfreds med i lang tid fremover.  

Vi hjælper dig med at vælge billig maling

Som du kan se på ovenstående liste, sælger vi forskellige typer af maling. Alle fra anerkendte producenter, som normalt koster væsentligt mere. Når du køber direkte gennem vores malermester, kan du dog drage nytte af vores indkøbspriser. Dermed er der minimum 25% at spare i forhold til vejledende udsalgspris. 

 

Vi forstår, at det kan være fristende at købe billig maling fra ukendte mærker. Det vil dog i langt de fleste tilfælde føre til skuffende resultater, som ikke står på mål med det, du havde i tankerne. Hvis du vil have et godt resultat, som rent faktisk holder i længden, så bør du vælge maling fra et professionelt mærke. 

 

Når du vælger maling fra kendte og pålidelige mærker som Dyrup Professionel, Sigma Coatings og Beckers, får du kvalitetsmaling. Denne type maling er både nem at arbejde med og holder i lang tid. Det er din garanti for et godt resultat, som ender med at indfri dine forventninger – og som sikrer dig et sublimt resultat. 

 

Dog kræver det, at du vælger den rigtige maling fra en af de anerkendte producenter. Det kan vi hjælpe dig med. Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette type maling og tilbehør til dit projekt og give dig råd om, hvordan du bedst muligt kan få det resultat, du ønsker. Vi vægter nemlig kundeservice højt. 

 

Er du i tvivl om, hvilken type maling du skal vælge? Så er du altid velkommen til at ringe til os på (+45) 42 42 23 48, så vi kan rådgive dig over telefonen. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen – så vender vi retur indenfor 24 timer. Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige maling, og det hjælper vi dig selvfølgelig med. 

Besøg os på Facebook

Kvalitetsmaling behøver ikke at koste en formue 

Kvalitetsmaling er ofte dyrere end den billige maling, som bliver produceret af ukendte mærker. Du behøver dog ikke at lade dig nøjes, bare fordi du er på udkig efter billig maling. Når du køber maling direkte gennem malermesteren, får du både en lavere pris, men også kompetent rådgivning med ovenikøbet. 

 

Grunden til, at vi kan tilbyde billig maling fra anerkendte producenter som Dyrup Professionel, Sigma Coatings og Beckers er, at vi selv er et professionelt malerfirma i København og resten af Sjælland. Det betyder, at vi selv køber malingen til indkøbspris, som vi efterfølgende sælger til dig, så du kan spare penge. 

 

Du kan altså drage nytte af de priser, som vi får, når du køber billig maling hos os. Vi er stolte af at tilbyde billig maling fra velrenommerede mærker, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Med vores store udvalg af farver og typer af maling kan du nemt finde den rette løsning til dine behov og budget.  

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Det er vanskeligt at sige, hvor meget maling du skal bruge, da det afhænger af det specifikke projekt, som du står overfor. Det afhænger samtidig af, hvilket underlag du skal male på, og hvor mange lag du skal male. Dog er der en række tommelfingerregler, som du kan følge, hvis du vil være på den sikre side. 

 

Som udgangspunkt dækker 1 liter maling så meget: 

 

  • Vægmaling: 1 liter maling dækker et område på omkring 8-10 m2 pr. lag 
  • Loftmaling: 1 liter maling dækker et område på omkring 6-8 m2 pr. lag 
  • Gulvmaling: 1 liter maling dækker et område på omkring 5-6 m2 pr. lag 

 

Vær opmærksom på, at der udelukkende er tale om estimater. Der er nemlig flere faktorer, som er med til at afgøre, hvor meget malingen dækker. Dog kan du i de fleste tilfælde klare dig med ét lag, når du køber billig maling gennem os, da den type maling, vi forhandler, er landets mest dækkende.  

 

Dermed sparer du også penge i forhold til billig maling fra ukendte producenter. Sandheden er nemlig, at kvaliteten ofte er lavere, når du køber billig maling, medmindre det er fra en anerkendt producent. Derfor skal du bruge mere maling, fordi du skal male flere lag – og så ender den billige maling pludselig med at blive den dyreste. 

 

Vil du have hjælp til at vælge den rigtige mængde? Hvis du har brug for hjælp til at vurdere, hvor meget maling du skal købe, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på (+45) 42 42 23 48, så hjælper vi dig med at vælge den rigtige maling til at nå i mål med netop dit malerprojekt. 

Bestil billig maling direkte hos malermesteren 

 

Uanset hvilken type maling du vælger, kan du være sikker på at få kvalitetsmaling til en fast, lav pris, når du køber direkte gennem Malerfirmaet Nybo Rasmussen. Vi tilbyder levering i København og på resten af Sjælland – og køber du for minimum 1.990 kr., så leverer vi personligt direkte til din hoveddør, uden det koster dig en krone. 

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så rådgiver vi dig selvfølgelig. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige type af maling. Du kan få hjælp til alt fra at vælge den rigtige farve til væggen, den rigtige mængde maling eller de nyeste malerteknikker og -udstyr, så du er sikker på, at du kommer i mål med et professionelt resultat. 

 

Er du interesseret i at høre mere eller lægge en bestilling? Så ring til os nu på (+45) 42 42 23 48. Vi kan levere med én dags varsel, og hvis du bestiller for mere end 1.990 kr., så får du tilmed gratis levering i hele København og resten af Hovedstadsområdet. Vi glæder os til at levere billig maling til dit næste malerprojekt.