Malerfirma på Amager 

Mangler du en professionel maler på Amager? Vi er et kompetent malerfirma, der løser alle typer af maleropgaver.

Ring til os på (+45) 42 42 23 48, så tager vi en snak om dit projekt. 

Leder du efter et malerfirma på Amager? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi hjælper både private boligejere og virksomheder med at få malet inden- og udendørs. Når du vælger os, får du en kompetent malerpartner, som har mange års erfaring, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at komme i mål med dit malerprojekt. 

 

Hos får du høj kvalitet til et fornuftigt prisniveau, hvor alle kan være med. Du kan få hjælp til store og små maleropgaver, og du kan forvente et professionelt og gnidningsfrit forløb til en fast pris. Når først, du har fået et tilbud, så er det fast, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder. 

 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit malerprojekt? Du kan altid ringe til os på (+45) 42 42 23 48, hvis vi skal drøfte dit malerprojekt, før du beslutter dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og du vælger selv, om du ønsker at gå videre med opgaven. Vores maler på Amager giver dig også gerne et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Få hjælp af dit kompetente malerfirma på Amager


Når du skal vælge malerfirma, er det vigtigt, at du vælger det rigtige. Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen garanterer vi dig et professionelt resultat, som står på mål med dine forventninger – og i langt de fleste tilfælde overstiger dem. Vi går nemlig op i at levere en sublim service, uanset hvilken maleropgave du hyrer os til. 

 

Når du vælger os som malerfirma på Amager, kan du forvente et professionelt forløb, hvor det er dig og dit behov, som er i centrum. Du får naturligvis kyndig vejledning, før vi begynder at svinge penslen, men når alt kommer til alt, så er vores primære opgave at levere et resultat, som du er tilfreds med. 

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger. Du kan få hjælp til alt fra at vælge den rigtige farve til væggen til overfladebehandling. Ingen spørgsmål er dumme, og vi går til enhver opgave med en positiv indstilling og høj arbejdsmoral. Vi garanterer med andre ord en tryg oplevelse, når du vælger os.

 


Maler på Amager med konkurrencedygtige priser Der er mange gode grunde til, at du bør vælge os som din maler på Amager. Først og fremmest skal du vælge os, fordi vi er dygtige til det, vi laver. Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for maleropgaver og -projekter, og vi har bred erfaring med alt fra mindre projekter for privatkunder til større entrepriseprojekter. 

 

Herudover kan du forvente en strømlinet proces, hvor du bliver holdt i hånden fra start til slut. Det betyder dog ikke, at vi er dyrere end andre malerfirmaer i København og på Amager. Faktisk tværtimod. Vores malerservice befinder sig på et særdeles konkurrencedygtigt prisniveau, og det er noget, vi er stolte af.  

 

Når du vælger os som maler på Amager, får du løst dine maleropgaver til omkring 30 procent under normaletaksten. Herudover har vi prisgaranti, så du kan stole på, at vi er blandt de billigste i branchen. Herudover tilbyder vi forskellige rabatordninger, hvis du er studerende eller pensionist. Det kan du læse mere om her. 

 

Grunden til, at vi kan tilbyde et så attraktivt prisniveau, er, at vi har en smal administration. Vi er et lille, men dedikeret malerteam, og det er helt med vilje. Vi ønsker ikke at være et landsdækkende malerfirma, da vi holder af den lokale forankring på Sjælland – og det betyder, at vi kan holde prisen nede, fordi vi har færre udgifter. 

Besøg os på Facebook

Malerfirma på Amager med mange års erfaring

Vores kompetente og erfarne malerteam er klar til at hjælpe dig med at løse alle maleropgaver. Du kan få hjælp til både indendørs og udendørs malerprojekter, og vi garanterer et flot og professionelt resultat med en smuk finish, der yder din bolig, dit sommerhus eller en hvilken som helst anden bygning respekt. 

 

Når du vælger Malerfirmaet Nybo Rasmussen som dit lokale malerfirma på Amager, er du med andre ord sikker på, at du får nøjagtigt det resultat, som du drømmer om. Vi har erfaring med de fleste malerprojekter, og du får besøg af en erfaren og uddannet malersvend, som går op i sit fag og har mange års erfaring. 

 

Alle malere på vores team er faglærte og bliver løbende efteruddannet. Derfor er de bekendte med både de nyeste malerteknikker og malerprodukter på markedet. Hvis du er i tvivl om noget, kan du derfor også få professionel vejledning, så du er sikker på, at du træffer de helt rigtige beslutninger, som giver det absolut bedste resultat. 

 

Det er din garanti et helhjertet og ordentligt forløb, hvor det er det endelige resultat, som er i fokus. Vi efterlader ikke projektet, før du er tilfreds. Så vil vi hellere gøre arbejdet om, så du får det resultat, du drømmer om, og som vi samtidig kan være stolte af. Det er den service, der er kernen i vores forretning – og grunden gør, at vores kunder vælger os igen. Din lokale maler på Amager klarer de fleste opgaver

Som nævnt, har vi erfaring med langt de fleste maleropgaver. Vi henvender os dog primært til private kunder, som leder efter en lokal maler på Amager med hjertet på det rigtige sted, som samtidig kan levere et professionelt resultat med en smuk finish. Den personlige relation til vores kunder betyder nemlig meget for os.


Når du vælger os som maler på Amager, kan du få hjælp til alt fra maling af vægge, lofter og træværk til opfriskning af facaden og tapetsering. Det er dog kun et lille udpluk af de mange maleropgaver, vi løser for vores glade kunder. Herunder følger en oversigt over nogle af de malerprojekter, som vi oftest beskæftiger os med.Du kan blandt andet få hjælp til følgende maleropgaver: 


  • Maling af udendørs træværk: Trænger dit udendørs træværk til at blive frisket op, så er det vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Vi hjælper dig med at klargøre overfladen og efterbehandle eller male træværket, så det er beskyttet mod vejrmæssige påvirkninger og står smukt i mange år fremadrettet. 

 

  • Maling af vægge og lofter: Du kan få hjælp til at male alle rum i din bolig – fra stuen og børneværelset til kælderen og entréen. Uanset om du har behov for at få malet en enkelt væg eller malet hele din bolig, så er vi den helt rigtige maler på Amager til at udføre opgaven for dig. 

 

  • Maling og efterbehandling af facader: Hvis facaden på dit hus ikke længere yder bygningen respekt, så påvirker det hele husets udseende. Vi kan hjælpe dig med at klargøre, male og efterbehandle facaden, så den hæver hele din boligs æstetik og er beskyttet mod vind og vejr. 

 

  • Spartling af huller og revner: Vores dedikerede malerteam kan få selv den mest slidte overflade til at fremstå, som var den ny. Vi er specialister i at spartle huller og revner i både lofter og vægge, så den er klar til et nyt lag maling. På den måde kan du friske væggen op, så den igen er smuk og præsentabel. 

 

  • Tapetsering: Vi tilbyder også tapetsering, hvis du ønsker at give væggen et nyt udtryk. Før vi går i gang med at tapetsere, fjerner vi både den gamle maling og tapet, så overfladen er klar. Det sikrer et holdbart og smukt resultat, som bevarer sit gode udseende over tid. 

 


Dette er bare eksempler på nogle af de maleropgaver, som vi typisk løser for vores kunder. Hvis du har brug for hjælp til malerarbejde, som ikke er angivet herover, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Ring til os på (+45) 42 42 23 48 og fortæl mere om opgaven, så finder vores maler på Amager en løsning og en pris, der matcher dine forventninger. 

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Som malerfirma på Amager går vi op i miljøet

Vi er bevidste omkring miljøet og den påvirkning, som malerarbejde kan have på klimaet og jordkloden. Det er samtidig en bekymring, som vi deler med mange af vores kunder, som også er klimabevidste. Derfor bruger vi, så vidt det er muligt, udelukkende med miljøvenligt maling, overfladebehandling og øvrige malerprodukter.  

 

Hvis det er muligt, arbejder vi udelukkende med vandbaserede, miljømærkede og allergimærkede malerprodukter. De indeholder ingen farlige eller skadelige kemikalier ligesom eksempelvis oliebaseret maling. Selvom vi primært anvender miljømærket maling, betyder det dog ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. 

 

I dag opfylder miljømærket maling nemlig en lang række kvalitetskrav, der gør, at det er mindst lige så effektivt som maling, der indeholder kemikalier. De miljøvenlige malerprodukter overholder restriktioner om brug af farlige stoffer, ligesom der er strenge krav til indhold af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og organiske opløsningsmidler. 

 

Samtidig foregår produktionen af de miljømærkede malerprodukter på en miljøvenlig og CO2-begrænsende måde. Det resulterer i mindre forurening af både vand, luft og klima. Der er derfor god grund til at vælge os som dit lokale malerfirma på Amager, hvis du også bekymrer dig om miljøet og ønsker at belaste klimaet så lidt som muligt. 

Vi samler på tilfredse kunder

Er der noget, som er bedre end glade og tilfredse kunder? I hvert fald ikke, hvis du spørger os. Det er ikke økonomien, der driver os, men derimod positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Det har en kæmpe indflydelse på motivationen til at gå på arbejde, og det er netop den følelse, der gør, at alle på vores team er så dedikerede, som de er. 

 

Tilfredse kunder er samtidig den bedste form for markedsføring, man kan få som maler. Det vrimler med annonceringsmuligheder på nettet og de sociale medier, men der er ikke noget, som slår en personlig anbefaling fra et familiemedlem, kollega, ven, tante eller bare en tilfældig person, man falder i snak med. 

 

Derfor går vi altid hele vejen for at levere et fantastisk resultat, som indfrier alle dine forventninger, når du er kunde hos os. Leverer vi et godt resultat, får vi positiv omtale, som gør, at flere vælger os som malerfirma på Amager – og det er faktisk det, vi lever af. At levere en kombination af sublim service og et professionelt resultat. 

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde


Vil du have et uforpligtende tilbud på din maleropgave, så du har noget at forholde dig til? Ring til os i dag på (+45) 42 42 23 48, send en mail til nybo-rasmussen@outlook.dk eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak omkring mulighederne. Det koster ikke noget at spørge, og du forpligter dig heller ikke til noget. 

 

Hvis du vælger os som malerfirma på Amager, så kan du forvente et gennemsigtigt og professionelt forløb til et attraktivt prisniveau. Vi lægger vægt på den gode kundeservice, og når først du har fået en pris, kan du regne med, at den er fast. Der dukker ingen ubehagelige overraskelser op. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit malerprojekt! 


Vi laver også malerarbejde på Vesterbro og Østerbro.