Malerfirma på Frederiksberg 

Har du brug for hjælp af en erfaren og dygtig maler på Frederiksberg?

Vores malerfirma klarer både store og små maleropgaver.

Kontakt os i dag for at få et fast tilbud.Malerfirmaet Nybo Rasmussen er det helt rigtige valg, når du leder efter et kompetent og professionelt malerfirma på Frederiksberg. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi varetager både store og små maleropgaver. Vælger du os, kan du forvente et gennemsigtigt forløb med fokus på den gode kundeservice. 

 

Vi vægter nemlig vores kunder højt – og derfor stopper vi ikke, før du er tilfreds med arbejdet. Det indebærer selvfølgelig, at du har fået, hvad du har bestilt, men også at du har fået grundig vejledning undervejs. Så er vi helt sikre på, at du har valgt den absolut bedste løsning for din bolig. Du bliver med andre ord holdt i hånden gennem processen. 

 

Lyder vi som den helt rigtige maler på Frederiksberg? Så er du altid velkommen til at ringe til os på (+45) 42 42 23 48 og fortælle os om dit behov, dine drømme og dine planer. I de fleste tilfælde kan vi udarbejde et konkret tilbud på dig baseret på vores samtale, som du kan forholde dig til. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Derfor skal du vælge os som malerfirma på Frederiksberg 


Du kan vælge mellem mange malerfirmaer i København samt på Frederiksberg. Det er dog vigtigt, at du bruger tid på at finde det helt rigtige, da det er afgørende for, at du får et smukt resultat, som ender med at indfri dine forventninger. Det handler derfor ikke om at vælge det første og billigste malerfirma, du falder over, hvis du vil have et godt resultat. 

 

Sandheden er, at de allerbilligste i branchen sjældent er de bedste. Det betyder imidlertid ikke, at du skal vælge det dyreste. Du kan dog sagtens få et fornuftigt resultat, selvom du vælger et billigt malerfirma på Frederiksberg, så længe du sikrer dig, at firmaet rent faktisk har den nødvendige ekspertise til at kunne imødekomme dine ønsker. 

 

Vælger du os, så garanterer vi et tilfredsstillende og professionelt resultat til en fornuftig pris. Vi går op i at levere en uovertruffen service for vores kunder, uanset om du vælger os til at male indvendigt eller udvendigt. Samtidig sørger vi for, at du får rådgivning før, under og efter vi går i gang med at male. 

 

På den måde er du sikker på, at du får præcis den løsning, der er bedst i forhold til den opgave, du hyrer os til. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og det er din garanti for, at du får besøg af en dygtig maler, som rent faktisk kan sit kram, når du vælger os som dit lokale malerfirma på Frederiksberg.  

 


Vælg os som maler på Frederiksberg og spar penge Selvom du ikke nødvendigvis skal vælge den billigste maler på Frederiksberg, så er der heller ikke nogen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Det gælder især, når du skal have malet i din private bolig, sommerhuset eller kolonihaven. Som privat boligejer er det derfor fornuftigt også at være opmærksom på prisen.  

 

Vi er faktisk et forholdsvist billigt malerfirma, selvom vi leverer en kombination af god kundeservice og høj kvalitet. Faktisk tilbyder vi en pris, som ligger omkring 30 procent under gennemsnittet for malerydelser på tværs af landet. Du skal dog ikke udelukkende vælge os på baggrund af prisen, men fordi vi er dygtige til det, vi laver. 

 

Herudover tilbyder vi en række forskellige rabatordninger, hvor du kan opnå yderligere besparelser, når du vælger os som din maler på Frederiksberg. Det gælder eksempelvis, hvis du er pensionist eller studerende, hvilket du kan læse mere om, hvis du klikker her. Det kræver blot, at du fremviser gyldig dokumentation. 

 

Grunden til, at vores priser befinder sig på et så attraktivt niveau, er, at vi er et forholdsvist lille malerfirma. Det betyder blandt andet, at vi har en smal administration, ligesom vi er i stand til at holde vores egne udgifter nede. Vi ønsker ikke at være et landsdækkende malerfirma, for så kan vi ikke tilbyde samme kvalitet til så lav en pris. 

Besøg os på Facebook

Et erfarent malerfirma på Frederiksberg 

Vores team består udelukkende af kompetente malere med den rette erfaring til at kunne løse alle typer af maleropgaver. Du kan få hjælp til at male både indendørs og udendørs, og vi garanterer dig et resultat med en smuk finish, som matcher dine forventninger. Du kan derfor trygt kontakte os, når du skal bruge et erfarent malerfirma på Frederiksberg. 

 

Vi går op i det, vi laver, og vi vælger udelukkende faglærte malere med faglig stolthed. Samtidig sørger vi for løbende at efteruddanne dem, så de altid er bekendte med de nyeste teknikker og produkter indenfor malerbranchen. Det er din sikkerhed for, at du får besøg af en dygtig og professionel maler, som ved, hvad han eller hun laver. 

 

Samtidig kan du drage nytte af vores ekspertise, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi ved nøjagtigt, hvilken type maling der egner sig bedst til de forskellige projekter. Herudover kender alle vores malere til de forskellige fremgangsmåder, man kan gøre brug af, så vi kan vælge den, der er helt rigtig til netop dit projekt. 

 

Med os på holdet får du ikke bare et malerfirma, men en samarbejds- og sparringspartner, som bruger tid på at sætte sig ind i dit behov. På den måde kan vi komme i mål med et smukt resultat, som både du og vi er stolte af. Vi lever af glade kunder, og det er den gode service, som er kernen i vores forretning. Din maler på Frederiksberg klarer de fleste opgaver 

Vi har erfaring fra stort set alle typer af malerprojekter – lige fra maling af udendørs træværk i sommerhuset til større entrepriseprojekter. Vores primære kunder er dog private boligejere, som ønsker et tillidsfuldt samarbejde med en maler, der tager sig tid til at sætte sig ind i opgaven og yde en professionel service. 

 

Når du vælger os som maler på Frederiksberg, kan du få hjælp til komplet maling af hele din bolig, men også mindre opgaver, som ikke er lige så omfattende. Vi går til alle maleropgaver med en positiv indstilling, og vi gør meget ud af den personlige relation til vores kunder, uanset hvilken type projekt du hyrer os til. 

 

Vi har blandt andet hjulpet vores kunder med følgende opgaver: 

 

  • Maling af udendørs træværk: Det er vigtigt, at dit udendørs træværk bliver vedligeholdt løbende, så det holder sig smukt og kan modstå de vejrmæssige påvirkninger, som det danske klima byder på. Lad os klare arbejdet for dig, uanset om du skal have malet eller efterbehandlet træet. 

 

  • Maling af vægge og lofter: Trænger dine vægge og lofter til at blive malet, eller er du i gang med et større renoveringsprojekt? Så lad vores maler på Frederikberg stå for at varetage malerarbejdet. Vi kan hjælpe dig med at male både en enkelt væg eller et enkelt rum, men vi kan også klare hele din bolig. 

 

  • Maling og efterbehandling af facader: Facaden på dit hus er med til at skabe det samlede billede af din bolig. Derfor er det vigtigt, at den står skarpt, da en slidt facade påvirker helhedsindtrykket. Vi hjælper dig med at klargøre overfladen, male og efterbehandle facaden, så den er smuk og kan holde i mange år. 

 

  • Spartling af huller og revner: Vi er eksperter i at puste nyt liv i gamle vægge, som er slidte og trænger til en kærlig hånd. I langt de fleste tilfælde kan vi få den til at se ud som ny ved at spartle huller og revner. Efterfølgende kan vi give den et lag maling, så du får et smukt og fuldendt resultat. 

 

  • Tapetsering: Har du brug for hjælp til tapetsering, er vi også klar til at hjælpe dig. Vi fjerner det gamle tapet, så det nye er klar til at blive sat op – og vi klarer naturligvis også selve tapetseringen. På den måde er du sikret et både holdbart og smukt resultat, som bevarer sit gode udseende i mange år. 

 

Har du brug for hjælp til en maleropgave, som ikke står herover? Så kan vores maler på Frederiksberg med garanti løse den alligevel. Ovenstående liste er blot eksempler på en række af de opgaver, som vi typisk varetager, men vi kan klare de fleste typer af malerprojekter.

Ring til os på (+45) 42 42 23 48 og fortæl mere om opgaven, så får du et uforpligtende tilbud. 


Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Dit miljøbevidste malerfirma på Frederiksberg

Vi er det helt rigtige valg, hvis du bekymrer dig om klimaet. Vi deler din bekymring, og vi er bevidste om den miljømæssige påvirkning, som malerarbejdet kan have på vores fælles jordklode. Det er en bekymring, som vi deler med mange af vores kunder, og derfor anvender vores maler på Frederiksberg altid miljøvenlige malerprodukter, når opgaven tillader det. 

 

Det betyder, at vi primært anvender vandbaseret og allergivenlig maling uden skadelige kemikalier, når vi maler indenfor. Maler vi udendørs, vælger vi også miljøvenlige produkter, så vidt opgaven tillader det. På den måde reducerer vi vores klimaaftryk, hvilket kommer os alle sammen til gode – og dét er vi stolte af. 

 

Selvom vi benytter miljøvenlig maling og andre miljøvenlige produkter i vores arbejde, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Der bliver stillet strenge kvalitetskrav til miljømærket maling, og det betyder, at det i de fleste tilfælde er mindst lige så effektivt som maling, der indeholder kemikalier. 

Vi går hele vejen for vores kunder 

Der er ikke noget, som er bedre end glade og tilfredse kunder. Det er ikke økonomien, som er drivkraften bag det, vi laver, men derimod de positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Det har en stor indflydelse på arbejdsglæden, og det er med til at motivere os til at gøre vores absolut bedste, når vi går på arbejde. 

 

Samtidig er vi bevidste om, at glade og tilfredse kunder er langt mere tilbøjelige til at anbefale os til andre – og dét er den bedste form for markedsføring, man kan få som malerfirma. Der er masser af muligheder for at annoncere på nettet, men der er ikke noget, der slår en anbefaling fra en ven, kollega eller familiemedlem. 

 

Af samme årsag går vi altid hele vejen for at yde vores absolut bedste, når vi går på arbejde. Det betyder, at vi lægger en ære i at levere et professionelt og smukt resultat, som indfrier alle dine drømme og forventninger. Faktisk forsøger vi altid at overgå dem, og det er grunden til, at vores kunder vælger os som maler på Frederiksberg. 

Vores maler på Frederiksberg giver gerne dig et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde


Vil du have et uforpligtende tilbud på din maleropgave, som du kan forholde dig til? I langt de fleste kræver det ikke mere end en enkelt telefonsamtale, før vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Ring til vores maler på Frederiksberg i dag på (+45) 42 42 23 48, send en mail til nybo-rasmussen@outlook.dk eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning. 

 

Det koster ikke noget at spørge, og du forpligter dig heller ikke til noget. I nogle tilfælde kræver det dog, at vi inspicerer det, der skal males, med egne øjne, før vi kan give et tilbud. Er det tilfældet, så får du selvfølgelig besked om det, så vi kan aftale en dag, hvor vi kan komme forbi. Efterfølgende udarbejder vi et tilbud til dig. 


Vi laver også malerarbejde i Vanløse og Rødovre