image-telefon-maler koebenhavn.png
Vælg:MalerarbejdeFacaderenoveringSpartling og filtAndet
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute("transform","rotate("+Math.min(n/1.4,360)+" 12 12)");if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName("nc-loop_circle-02-24"),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n[i]))}(a);document.addEventListener("visibilitychange",function(){"hidden"==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Malerfirma i Gladsaxe 

Leder du efter en maler i Gladsaxe, som kan garantere dig et professionelt resultat? Så bør du vælge os som malerfirma. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. 

Hvis du er på udkig efter et professionelt malerfirma i Gladsaxe, så er Malerfirmaet Nybo Rasmussen det oplagte valg. Vi har mere end 10 års erfaring og kan håndtere både store og små maleropgaver. Vores fokus er altid på kundeservice, og vi lægger stor vægt på at sikre vores kunders tilfredshed. 

 

Vi garanterer et gennemsigtigt og problemfrit forløb, hvor du bliver holdt i hånden gennem hele processen. Vores maler i Gladsaxe giver dig en grundig vejledning, så du er sikker på, at du får præcis det resultat, som du drømmer om. Hos os er det altid slutresultatet, der er i fokus – og vi stopper ikke, før du er helt tilfreds med vores arbejde. 

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Du kan altid få fat på vores maler i Gladsaxe ved at ringe på (+45) 42 42 23 48. Så tager vi en snak omkring dit behov, dine drømme og forventninger, så vi kan udarbejde et tilbud, som du kan forholde dig til. Det er naturligvis 100% uforpligtende, og det koster ikke noget. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Derfor vælger vores kunder os som malerfirma i Gladsaxe 

Der er mange valgmuligheder, når du skal have hjælp til din maleropgave. Der er masser af malerfirmaer i Gladsaxe, men det er ikke altid nogen god idé at vælge de første og billigste, du falder over. Det handler nemlig ikke udelukkende om prisen, men også om kvaliteten af det malerarbejde, der bliver udført. 

 

Når du vælger os som malerfirma i Gladsaxe, så er du sikker på, at du får et professionelt resultat. Du kan se en række af vores tidligere malerprojekter her på siden, og hvis du kan lide, hvad du ser, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi garanterer dig et gennemsigtigt og professionelt resultat, som indfrier dine forventninger. 

 

Vi går op i kundeservice, og vi vægter den personlige relation til vores kunder højt. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du vælger os som malerfirma i Gladsaxe. Derfor bliver du holdt i hånden gennem hele projektet, og du får selvfølgelig også professionel rådgivning med i købet, hvis der er noget, som du er i tvivl om. 

 

Vælg os som maler i Gladsaxe og spar penge 

Selvom vi har mange års erfaring, så betyder det ikke, at vi er det dyreste malerfirma i Gladsaxe. Snarere tværtimod. Vi tilbyder en særdeles attraktiv pris, hvilket de færreste kan matche. Faktisk befinder vores priser sig omkring 30% under normaltaksten hos andre malerfirmaer, og det er noget, vi er stolte af. 

 

Grunden til, at vi kan tilbyde et så attraktivt prisniveau på vores malerydelser, er, at vi har en smal administration. Vi er et lille og dedikeret team af erfarne malere, som går op i det, vi laver. Vores størrelse gør, at vi kan skære alle unødvendige udgifter fra – og det kommer dog til gode som kunde. Du betaler nemlig kun for det arbejde, vi udfører. 

 

Herudover tilbyder vi endda rabatter, hvis du er studerende eller pensionist. Det kræver blot, at du fremviser gyldig dokumentation. Du kan læse mere om rabatordningerne her. Der er altså penge at spare, når du vælger os som maler i Gladsaxe, selvom du ikke går på kompromis med resultatet. Kvalitet behøver nemlig ikke at koste en bondegård.  

Besøg os på Facebook

Malerfirma i Gladsaxe med solid erfaring 

Når du skal finde det helt rigtige malerfirma i Gladsaxe, så er det vigtigt, at du vælger en virksomhed, som rent faktisk har den erfaring, det kræver at nå i mål med et resultat, som du bliver glad for. Der findes masser af malerfirmaer, men det er ikke alle, der har den nødvendige erfaring – og det kan komme til at koste dyrt, hvis du vælger forkert. 

 

Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi hjælper hver dag tilfredse boligejere med at få malet både indendørs og udendørs. Du kan derfor få hjælp til alle former for malerprojekter, og vi garanterer dig et professionelt resultat med en smuk finish, som indfrier alle dine forventninger. Vi går nemlig op i det, vi laver. 

 

For at sikre, at vi kan garantere dig en ensartet og høj kvalitet hver gang, så sørger vi for løbende at efteruddanne vores malere. Det betyder, at alle på vores malerteam til enhver tid er opdateret på de nyeste teknikker og produkter i branchen – og det kommer dig til gode. Både når vi udfører arbejdet, men også når vi rådgiver dig. 

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så får du vejledning, så du er helt sikker på, at du vælger den rigtige løsning. Med os på holdet får du ikke bare et malerfirma i Gladsaxe, men en sparrings- og samarbejdspartner, der går hele vejen for at sikre det absolut bedste . Vi lever af glade kunder, og den gode kundeservice er kernen i vores forretning. 

Som din maler i Gladsaxe klarer vi alle maleropgaver 

Vi har erfaring med alle maleropgaver, og du kan derfor få hjælp, uanset om din private bolig, dit sommerhus eller dit plankeværk trænger til en kærlig hånd. De fleste af vores kunder er private boligejere, men vi hjælper også virksomheder med maleropgaver. Vi tager os med andre ord af alle typer af maleropgaver. 

 

Når du vælger os som din maler i Gladsaxe, så kan du forvente et professionelt og gennemsigtigt forløb. Du kan få hjælp til at male hele din bolig, men vi tager os også af maleropgaver, som ikke er lige så omfattende – eksempelvis hvis du kun skal have malet et enkelt rum i boligen eller facaden på dit hus.  

Her er en liste over nogle af de maleropgaver, som vi typisk varetager: 

 

  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af udendørs træværk 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af hus, lejlighed og sommerhus 
  • Maling af facade 
  • Maling af badeværelse 
  • Opsætning af filt 
  • Spartling af vægge 

 

Har du brug for hjælp til en maleropgave, som ikke er på listen herover? Så kan vores maler i Gladsaxe helt sikkert hjælpe dig alligevel. Listen indeholder blot eksempler på de maleropgaver, som vi typisk udfører for vores glade kunder.

Ring til os på (+45) 42 42 23 48, så tager vi en snak omkring dine drømme og dit behov – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. 

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Malerfirma i Gladsaxe, som går op i miljøet 

Mange af vores kunder bekymrer sig om miljøet, og det er der god grund til. Det er en bekymring, som vi deler med dem. Derfor anvender vores maler i Gladsaxe primært vandbaseret og miljøvenlig maling, når opgaven tillader det. I modsætning til oliebaseret maling indeholder det nemlig ikke skadelig kemi eller lignende. 

 

Selvom vi primært anvender miljøvenlig maling, så betyder det bestemt ikke, at du skal gå på kompromis med resultatet. I dag er miljøvenlig maling mindst lige så godt som den type maling, der indeholder skadelige stoffer. Derfor kan du være sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat, som indfrier dine forventninger. 

 

Har du nogen spørgsmål omkring miljøvenlig maling? Så er du altid velkommen til at kontakte vores malerfirma i Gladsaxe, så vi kan besvare dine spørgsmål. Vi har stor ekspertise på området, og vi kan også tilbyde rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type maling du skal vælge. På den måde er du sikker på, at du træffer den helt rigtige beslutning. 

Vi lever og ånder for glade kunder 

Vi går op i kundeservice, og det er der en helt særlig grund til. Der er ikke noget bedre end at tage hjem fra en arbejdsdag, som har budt på positive tilbagemeldinger fra vores kunder, som roser det arbejde, vi udfører. Det øger motivationen til at gå på arbejde, og det sikrer, at alle vores malere i Gladsaxe har en høj arbejdsglæde og -moral. 

 

Samtidig er vi selvfølgelig bevidste om, at når vi har leveret et professionelt resultat, som vores kunder er glade for, så er de langt mere tilbøjelige til at anbefale os til andre. Det er en særligt effektiv form for markedsføring, som samtidig er ganske gratis. På den måde sparer vi også penge på annoncering, hvilket smitter af på vores prisniveau. 

 

Det er altså en ren win-win-situation at levere et professionelt resultat. Når vi som maler i Gladsaxe gør os umage, så kommer kunderne af sig selv, og vi kan tilbyde en lavere pris. Derfor går vi altid hele vejen for at yde vores absolut bedste, når vi går på arbejde. Vi lægger en ære i at levere et smukt resultat, som matcher vores kunders forventninger. 

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave? Det kræver blot, at du ringer til os på (+45) 42 42 23 48, sender en mail til nybo-rasmussen@outlook.dk eller udfylder kontaktformularen, så finder vi en løsning, der passer til dine drømme, dit behov og din pengepung. I de fleste tilfælde kan vi give et tilbud baseret på vores samtale. 

 

I nogle tilfælde er vi nødt til at se det, der skal males, med egne øjne, før vi kan give et tilbud. Det får du selvfølgelig at vide, hvis det er tilfældet. Du kan dog være sikker på én ting, når du vælger os som malerfirma i Gladsaxe – når først, vi har givet dig en pris, så er den fast. Der kommer ingen ubehagelige og uforudsete overraskelser op undervejs. 

Vi laver også malerarbejde i Søborg og Herlev