image-telefon-maler koebenhavn.png
Vælg:MalerarbejdeFacaderenoveringSpartling og filtAndet
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute("transform","rotate("+Math.min(n/1.4,360)+" 12 12)");if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName("nc-loop_circle-02-24"),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n[i]))}(a);document.addEventListener("visibilitychange",function(){"hidden"==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Malerfirma i Holte 

Har du brug for en professionel maler i Holte? Så vælg vores malerfirma. Hos os kan du få hjælp til alle typer af malerprojekter.

Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud i dag. 

Er du på udkig efter en kompetent og professionel maler i Holte? Så er der god grund til at vælge os. Vi er et malerfirma, som både leverer et godt resultat af høj kvalitet, overholder alle deadlines og går op i at yde en god kundeservice. Du er derfor sikker på, at du er i trygge hænder, når du får besøg af vores maler. 

 

Vi har eksisteret i mere end 10 år, og i den periode har vi hjulpet kunder med store set alle typer af malerprojekter. Fra maling af et enkelt rum i private boliger til større opgaver i forbindelse med nybyggeri, hvor der skal males et helt hus. Du kan derfor få hjælp til både store og små maleropgaver, når du vælger os. 

 

Uanset hvilken type opgave, du har brug for hjælp til, så garanterer vi dig et professionelt og tilfredsstillende resultat, som matcher dine forventninger. Du kan forvente et gnidningsfrit forløb, hvor alle aftaler bliver overholdt, og hvor du får kompetent rådgivning gennem hele forløbet. Vi lægger nemlig vægt på den gode kundeservice. 

 

Lyder vi som den rigtige maler i Holte? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på (+45) 42 42 23 48, så vi kan tage en snak omkring dit projekt. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden, hvis du hellere vil kommunikere skriftligt. Det er helt uforpligtende at indhente et tilbud fra os. 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Vælg os som malerfirma i Holte og få kvalitet for pengene

Der er mange malerfirmaer i Holte, som tilbyder nogenlunde samme ydelser på overfladen. Alligevel er der stor forskel på kvaliteten. Så hvilket skal du egentlig vælge? Det afhænger af, om du vægter pris eller kvalitet højest. Du bør dog aldrig vælge det første og billigste malerfirma, du falder over. 

 

I stedet bør du lægge kræfter i at undersøge markedet, før du vælger. For du kan sagtens få både et attraktivt prisniveau og en fornuftig kvalitet, som matcher dine forventninger, hvis du bare vælger det rigtige malerfirma. Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen får du både god kvalitet, høj kundeservice og attraktive priser. 

 

Når du vælger os som malerfirma i Holte, får du glæde af vores mangeårige erfaring. Vi har eksisteret i 10 år, og den tid har vi hjulpet et væld af boligejere og virksomheder med både store og små maleropgsver. Du kan se billeder af vores arbejde her på siden, så du kan få indblik i, hvad du kan forvente, når du vælger os. 

 

Vi går op i at levere et professionelt stykke arbejde og en god kundeservice. Hos os er den personlige relation til dig som kunde vigtig. Generelt betyder det meget for os, at du føler dig tryg som kunde. Derfor får du naturligvis også vejledning med i prisen, når du vælger os som dit malerfirma i Holte. 

Vælg os som maler i Holte og spar penge 

Selvom du ikke bare bør vælge det første og billigste malerfirma i Holte, du falder over, så betyder det heller ikke, at du skal vælge det dyreste. Du kan sagtens få høj kvalitet til en attraktiv pris. Når du vælger os, får du høj kvalitet, men vi er bestemt ikke den dyreste maler i Holte. Faktisk befinder vores priser sig på et yderst konkurrencedygtigt niveau. 

 

Vores priser ligger omkring 30% under normaltaksten hos malerfirmaer i København – og det er vi stolte af. Grunden til, at vi kan tilbyde en så høj kvalitet til et så lavt prisniveau, er, at vi har skåret de dyre udgifter fra. Vi bruger ikke penge på at annoncere, og vi har en smal administration. Du betaler derfor kun for det arbejde, som vi udfører for dig. 

 

Der går ikke en procentdel af beløbet til administration, som i sidste ende ikke har indflydelse på det resultat, vi leverer. Det kan vi kun undgå, fordi vi har den størrelse, vi har. Vi har ingen planer om at blive et stort malerfirma med malere i hele landet. For det går ikke alene ud over den personlige relation til kunderne, men også vores priser. 

 

Hvis du er pensionist eller studerende, så tilbyder vi endda rabatordninger, hvor du kan spare yderligere. Det kræver blot, at du kan dokumentere det, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her. Herudover har vi en kontantrabat, hvor du også kan spare penge. Du bør altså vælge os som din maler i Holte, hvis du vil have høj kvalitet til en særdeles konkurrencedygtig pris. 

Besøg os på Facebook

Få rådgivning af erfarent malerfirma i Holte 

Vi har allerede nævnt, at vores malerfirma i Holte har eksisteret i mere end 10 år. Det er dog alligevel værd at gøre opmærksom på igen, fordi det kommer dig til gode som kunde. Det betyder nemlig, at vi kan garantere dig et sublimt resultat, som indfrier dine forventninger. Vi kan hjælpe med alle typer af maleropgaver, og samtidig får du rådgivning under hele forløbet. 

 

Hvis der er noget, som du er i tvivl om, så kan du altid få hjælp af vores maler i Holte. Du kan også altid ringe eller skrive til os, hvis der er noget, som du er i tvivl om. På den måde er du sikker på, at grundlaget er helt på plads, før vi går i gang med at svinge penslerne. Det er din garanti for, at resultatet kommer til at matche dine drømme. 

 

Du kan få rådgivning om alt til at vælge de rigtige farver og tapeter, til hvilken type maling du skal vælge til terrassen eller plankeværket. Vi har erfaring med alle opgaver, og vi deler gladeligt ud af vores viden, så der ikke er noget, du er i tvivl om. Du bliver med andre ord holdt i hånden gennem hele forløbet, så vi i fællesskab træffer de rigtige beslutninger. 

Din maler i Holte klarer alle slags maleropgaver 

Som nævnt, er der ikke den maleropgave, som vi ikke har taget os af. Vores dygtige maler i Holte kan hjælpe dig med at male indendørs og udendørs, og det betyder ikke noget, om det er i din private bolig, dit sommerhus eller din kolonihave. Vi er det helt rigtige valg, når du skal bruge en alsidig og professionel maler i Holte. 

 

De fleste af vores kunder er private boligejere, men vi hjælper også virksomheder, boligselskaber og institutioner med at male. Vi går til alle opgaver med en positiv indstilling, og du kan forvente et team af malere, som går all-in. Når du vælger os som din maler i Holte, så er du i sikre hænder, uanset hvor stor eller lille opgaven er. 

 

Vores maler kan blandt andet hjælpe dig med: 

 

  • Maling af hus, lejlighed og sommerhus 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af badeværelse 
  • Maling af facade 
  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af udendørs træværk 
  • Opsætning af filt 
  • Spartling af vægge 

 

Står den opgave, du har brug for hjælp til, ikke på listen? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Ring til os i dag på (+45) 42 42 23 48, så finder vi en god løsning med en attraktiv pris, som matcher dine behov, ønsker og drømme. Det koster ikke noget at indhente et tilbud, og det er helt uforpligtende. 

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Malerfirma i Holte med fokus på miljøet 

Klimaforandringer er noget, som man ikke længere kan ignorere. Vi har mange kunder, der er bekymrede for klimaet, og det er en bekymring, som vi deler med dem. Derfor gør vi meget ud af at bruge miljøvenlige produkter, når vi maler, så vidt det er muligt. På den måde kan vi sikre, at vores arbejde belaster kloden mindst muligt. 

 

Vi anvender udelukkende vandbaseret og miljøvenlig maling, når opgaven tillader det. Denne type maling indeholder i modsætning til oliebaseret maling ingen skadelige kemikalier eller andre giftstoffer, som forurener kloden. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis, når du vælger os som malerfirma i Holte. 

 

I dag er der en lang række kvalitetsmæssige krav, som den miljøvenlige maling skal leve op til. Det betyder, at du får et resultat af høj kvalitet, som holder, selvom du vælger miljøvenlig maling. Samtidig er den mere allergivenlig, ligesom produktionen foregår på en langt mere miljøvenlig måde, som udleder mindre CO2. 

 

Hvis du har spørgsmål omkring vores arbejdsmetoder eller den maling, vi anvender, så er du altid velkommen til at kontakte vores maler i Holte. Vi kan både give dig rådgivning, men vi kan også hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maling til dit projekt. Vi har stor ekspertise indenfor miljøvenlig maling, og den viden deler vi gerne ud af. 

Når du vælger os, er dit behov i fokus

Vi går op i at yde en god kundeservice. Det indebærer selvfølgelig, at vi leverer et godt stykke arbejde, som indfrier den aftale, vi har indgået. Herudover er prisen også et væsentligt parameter, da de fleste af vores kunder er private boligejere, som ønsker høj kvalitet til en pris, som de kan være med på. 

 

Det er dog ikke det eneste, kundeservice handler om. Det handler også om, at du skal føle dig tryg i forløbet, når du vælger os som din maler i Holte. Det garanterer vi dig, at vi gør alt for, at du bliver. Vores maler sørger for at besvare alle dine spørgsmål, og hvis der er noget, du er i tvivl om, så får du naturligvis kompetent rådgivning. 

 

Herudover er der bare ikke noget, der slår følelsen af at få positive tilbagemeldinger fra vores glade kunder, fordi vi har leveret et godt og professionelt stykke malerarbejde. Det smitter af på arbejdsglæden, og det gør, at alle vores malere er motiverede, når de går på arbejde – og glade, når arbejdsdagen er overstået, fordi de har gjort det godt. 

 

Positive tilbagemeldinger og anbefalinger fra tidligere kunder er den absolut bedste form for markedsføring man kan få. Det betyder, at vi kan bruge færre penge på annoncering, så vi kan tilbyde et mere attraktivt prisniveau end mange andre malere i Holte. Du får altså uovertruffen kvalitet, konkurrencedygtig pris og høj kundeservice, når du vælger os. 

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Vil du have et uforpligtende tilbud på en maler i Holte, som du kan forholde dig til? Ring til os på (+45) 42 42 23 48 eller udfyld kontaktformularen i dag, så finder vi en god løsning, der matcher dine drømme, behov og budget. Når du har fået et tilbud fra os, så er prisen fast, og du kan derfor være sikker på, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser. 

 

Er der tale om et større projekt, så kan vi give dig en samlet pris på det hele. Det kræver dog i nogle tilfælde, at vi ser lokalerne med egne øjne, før vi kan give dig en pris. Typisk er vi dog i stand til at udarbejde et tilbud baseret på den indledende samtale, hvis der er tale om mindre opgaver. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi laver også mange forskellige typer af malerarbejde i Hørsholm og Hillerød