image-telefon-maler koebenhavn.png
Vælg:MalerarbejdeFacaderenoveringSpartling og filtAndet
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute("transform","rotate("+Math.min(n/1.4,360)+" 12 12)");if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName("nc-loop_circle-02-24"),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n[i]))}(a);document.addEventListener("visibilitychange",function(){"hidden"==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Maler Ishøj

Vi er et Malerfirma i Ishøj, der laver alle typer maleropgaver

Leder du efter et godt og pålideligt malerfirma i Ishøj der laver alle typer maleropgaver, Så er du kommet til det helt rette sted. 

Malerfirmaet Nybo Rasmussen er et malerfirma i Ishøj, der med stor faglig stolthed sørger for, at du altid bliver glad og tilfreds med dit resultat. Vi maler i Ishøj både hos virksomheder, private og institutioner, hvor vi både maler indendørs og udendørs. Der er ingen maleropgave, der er for stor eller for lille for os.

Kontakt os på telefon

42 42 23 48 eller e-mail

nybo-rasmussen@outlook.dk, hvis du skal bruge en god maler i Ishøj til en billig pris.

Vi er et malerfirma i Ishøj med fokus på kvalitetsarbejde

Når vi er din maler i Ishøj, så er du, ud over en høj kvalitet, sikker på, at du får den bedste pris. Vores mangeårige erfaring som malermester gør, at vi er meget effektive, hvilket gør os billigere, uden at det forringer kvaliteten. 

Derudover har vi gode aftaler med vores-

leverandører, der ligeledes gør, at vi kan tilbyde en lav og konkurrencedygtig pris på blandt andet maling i høj kvalitet. Netop vores produkter er udvalgt med fokus på kvalitet og miljø.

​Det betyder, at malingen er vandbaseret, ligesom det så vist muligt er miljømærket. På den måde er du sikker på, at dine malede rum fortsat er sunde for dig og din familie at opholde sig i, ligesom du ved, at vi har skånet miljøet.

Kontakt vores maler i Ishøj og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige ydelser, eller har du nogle spørgsmål, skal du bare tage fat i os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail nybo-rasmussen@outlook.dk.

Vores malerfirma i Ishøj laver også malerarbejde i Hundige og ​Glostrup.

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Besøg os på Facebook

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her