Malerfirma i København

Leder du efter et professionelt og ordentligt malerfirma i København, der tager opgaven seriøst? Vores maler klarer både store og små opgaver. Ring til os nu på (+45) 42 42 23 48 og få et uforpligtende tilbud. 

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma i København, der kan hjælpe dig med at gøre dit drømmehjem til virkelighed? Så er Malerfirmaet Nybo Rasmussen det helt rigtige valg. Lad vores kompetente malerteam klare malerarbejdet for dig – så er du garanteret et uovertruffent resultat, der indfrier alle dine forventninger. 

 

Lyder vi som det rigtige malerfirma for dig? Ring til os i dag på (+45) 42 42 23 48 og lad os tage en indledende snak omkring dit malerprojekt. Det koster ikke noget at spørge, og vi giver gerne et tilbud på din opgave, så du har noget at forholde dig til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at indhente et tilbud. 

Vidste du, at du kan bestille malerarbejde direkte på vores hjemmeside? Du skal bare udfylde kontaktformularen, som du finder her.


Lige nu kører vi en sommerkampagne, hvor du kun betaler 99 kr. pr. m2 gulvareal. Det er altså ikke vægarealet, tilbuddet bliver beregnet efter. Hvis du har et gulv, som måler 4 x 6 meter, så koster det 24 x 99 kr. for at få malet både vægge og lofter i hele rummet – og prisen er inklusiv moms og maling. Billigere bliver det ikke!

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Professionelt malerfirma, der dækker hele København


Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen kan du forvente et professionelt forløb med fokus på den gode kundeoplevelse. Vi går til alle opgaver med en positiv indstilling, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave. Samtidig får du selvfølgelig rådgivning, før vi går i gang, så du er sikker på, at du ender med et smukt resultat, som du bliver glad for når du vælger os som din maler i København. 

 

Du bliver med andre ord holdt i hånden gennem hele forløbet, så der ikke er noget, du er i tvivl om. Du kan få hjælp til at vælge den rigtige farve, overfladebehandling og alt det andet, som du måske er i tvivl om. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade malerarbejdet til os – og det gør vi alt for, at du bliver. 


Vælg os som maler i København og spar 30% Selvom du får høj kvalitet og kompromisløs service, når du vælger os som malerfirma i København, så betyder det ikke, at vores service er dyrere end hos andre malerfirmaer. Snarere tværtimod. Faktisk tilbyder vi et særdeles attraktivt prisniveau – vi har nemlig skåret omkring 30% af regningen i forhold til normaltaksten. 

 

Vi har endda prisgaranti, så du kan stole på, at vores tilbud er det bedste på markedet. Vi tilbyder desuden forskellige betalingsmuligheder, ligesom du kan spare yderligere, hvis du er studerende eller pensionist. Det kan du læse mere om her. Helt uden at gå på kompromis. Du får et professionelt resultat, der står på mål med langt dyrere løsninger. 

 

Det kan vi gøre, fordi vi har en smal administration og et lille, men dedikeret team. Vi ønsker ikke at være et landsdækkende malerfirma med mange ansatte. Det går nemlig ikke bare udover kvaliteten af vores arbejde, men det påvirker også den kontakt, som vi har med kunderne. Den gode og personlige kundeservice er kernen i vores forretning. 

 

Når du vælger os som dit lokale malerfirma i København, så kan du forvente et professionelt og personligt forløb med fokus på ordentlighed, tryghed og gennemsigtighed. Vi lægger stor vægt på at gennemgå opgaven sammen med dig og tage højde for dine ønsker og behov, før vi giver dig et tilbud. 


Besøg os på Facebook

Dit malerfirma i København med bred erfaring 

Uanset hvilken type malerarbejde, du har brug for, er vores malerteam klar til at hjælpe dig. Vi garanterer et flot og tilfredsstillende resultat med en smuk finish, uanset om sommerhuset skal have en make-over, garagen skal males, dine facader skal shines op eller træværket skal have en omgang. 

 

Vi tilbyder alle former for malerarbejde, og vi har en bred erfaring med både indendørs og udendørs maleropgaver. Når du vælger Malerfirmaet Nybo Rasmussen som dit lokale malerfirma i København, så får du besøg af en erfaren og uddannet malersvend med mange års erfaring og en høj faglig stolthed. 

 

Alle vores malere bliver løbende efteruddannet, og de er derfor bekendte med både de nyeste malerteknikker og produkter på markedet. Det er din garanti for et helhjertet og ordentligt forløb, hvor der er fokus på det endelige resultat. Vi stopper ikke, før du er tilfreds, og det er grunden til, at de fleste kunder vælger os igen og igen.


Få hjælp af et professionelt malerfirma i København


Vi har mange års erfaring med malerarbejde, og vi tilbyder alt fra maling af vægge, lofter og træværk til tapetsering og opfriskning af facaden. Det er dog ikke det eneste, du kan få hjælp til, da vi varetager stort set alle maleropgaver. Herunder følger en liste over nogle af de typiske opgaver, som vi udfører for vores kunder.Du kan blandt andet få hjælp til:

 

 

  • Maling af vægge, lofter og træværk: Vi tilbyder malerarbejde til alle slags rum og overflader, lige fra en enkelt væg i stuen til en større renovering af hele huset. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, som sikrer, at resultatet holder i mange år fremover. 

 

  • Maling og efterbehandling af facader: Få hjælp til at male og efterbehandle facaden på din ejendom, så den holder sig smuk i mange år fremadrettet – og samtidig er beskyttet mod vind og vejr. 

 

  • Maling af udendørs træværk: Få hjælp til at male eller efterbehandle dit udendørs træværk, så det ser pænt ud og er beskyttet optimalt mod vind og vejr. Vi sørger for at forberede overfladen grundigt, før vi går i gang med malerarbejdet. 

 

  • Tapetsering: Vores malerfirma i København tilbyder også tapetsering af vægge i mange forskellige stilarter og mønstre, lige fra det klassiske til det moderne. Vi fjerner også både gammel maling og tapet, så overfladen er klar til at blive tapetseret. 

 

  • Spartling af huller og revner: Vores malere er specialister i at spartle huller og revner i vægge og lofter. Vi sørger for at forberede overfladen på den bedst mulige måde, så det nye lag maling bliver fordelt jævnt og holdbart. 

 

Ovenstående liste er blot eksempler på nogle af de maleropgaver, som vi har erfaring med. Har du brug for hjælp til en maleropgave, som ikke er listet herover, så kan vi også hjælpe dig. Ring til vores maler i København i dag på (+45) 42 42 23 48, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kommer i mål med din maleropgave. 


Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Malerfirma i København med fokus på det gode resultat

Vi ved, hvor vigtigt det er at levere et tilfredsstillende resultat, som du kan nyde synet af i mange år fremadrettet. Derfor sørger vores maler altid for at lytte til dine ønsker og behov, før vi går i gang, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Vi sætter os grundigt ind i opgaven, så både du og vi er sikre på, at vores arbejde lever op til dine forventninger. 

 

Som nævnt, er alle malere på vores team uddannede og har den erfaring, det kræver at levere et professionelt resultat. Det betyder, at vi kan garantere en ensartet kvalitet hele vejen gennem projektet, når du vælger os som malerfirma i København. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og vi arbejder både med private kunder, virksomheder og institutioner. 

 

Vi er meget opmærksomme på miljøet og den påvirkning, vores arbejde kan have på vores jordklode. Derfor arbejder vi så vidt muligt udelukkende med vandbaserede, miljømærkede og allergimærkede produkter, som ikke indeholder farlige kemikalier som oliebaseret maling, når vi maler indenfor. 

Malerfirma i København med kompromisløs service

Der er ikke noget, som er bedre end glade og tilfredse kunder. Det er naturligvis essentielt for en sund forretning, men det er ikke økonomien, der driver os. Positive tilbagemeldinger fra vores kunder betyder lige så meget for den daglige motivation og glæden ved at gå på arbejdet – og det er dét, der gør det sjovt at gå på arbejde. 

 

Samtidig er tilfredse kunder den bedste form for markedsføring, man kan få som malerfirma. Selvom der findes masser af annonceringsmuligheder på nettet og de sociale medier, så er en anbefaling fra en ven, kollega, tante eller nabo langt mere værd. Vi får med andre ord positiv omtale og flere kunder, når vi leverer et godt resultat. 

 

Du bør derfor vælge os som malerfirma i København, hvis du ønsker en tryg og personlig service, hvor du får rådgivning fra start til slut. Vi har løbende dialog gennem hele projektet, så du hele tiden ved, hvad der foregår, og hvornår du kan forvente, at arbejdet er udført – og vi følger naturligvis også op, når arbejdet er udført. 


Få et uforpligtende tilbud i dag 

Har du nogle spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din maleropgave? Du er altid velkommen til at kontakte os på (+45) 42 42 23 48 eller ved at klikke her, så vi kan tage en snak om dine muligheder. I de fleste tilfælde kan vi også udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til, baseret på den indledende samtale. 

 

Når du vælger os som malerfirma i København, kan du forvente et gennemsigtigt og professionelt forløb til et attraktivt prisniveau. Når du har fået en pris, kan du regne med, at det er den endelige. Der dukker ingen ubehagelige overraskelser op undervejs, og vi går altid hele vejen for at sikre det absolut bedste resultat.


Vi laver ikke kun malerarbejde i københavn og storkøbenhavn, vi laver også malerarbejde i disse byer, lyngby, holte, Hillerød, roskilde og Køge.