Malerfirma i Lyngby 

Leder du efter en maler i Lyngby, som kan hjælpe dig med at realisere dit projekt? Vores malerfirma har eksisteret i mere end 10 år, og vi vil også gerne hjælpe dig. Få et uforpligtende tilbud i dag. Har du brug for et kompetent malerfirma i Lyngby, som går op i kundeservice og altid leverer indenfor de aftalte rammer, så bør du vælge os. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi har derfor erfaring fra alle typer af malerprojekter. Du kan få hjælp til både store og små opgaver, og vi garanterer dig et resultat, som indfrier dine forventninger. 

 

Samtidig kan du forvente et professionelt, gnidningsfrit og strømlinet forløb, hvor du får kyndig rådgivning både før, under og efter, vi går i gang. Er du i tvivl om noget, så sørger vores dygtige malere i Lyngby for at rådgive dig, så du er sikker på, at du får nøjagtigt det resultat, som du drømmer om. Vi lægger nemlig vægt på den gode kundeservice. 

 

Vil du have et uforpligtende tilbud på din maleropgave? Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du vil have en pris, som du kan forholde dig til. Ring nu på (+45) 42 42 23 48, så tager vi en snak omkring dit malerprojekt. Du binder dig ikke til noget, og det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende at indhente et tilbud. 

Vi er medlem af Byg Garanti ordning.

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Dit professionelle malerfirma i Lyngby er garanti for kvalitet 


Når du skal have hjælp til at male, så kan du enten vælge at gøre det selv eller hyre et professionelt malerfirma i Lyngby. Mange vælger at hyre en maler til opgaven, og det er der god grund til. Det sikrer dig nemlig et professionelt og lækkert resultat med en god finish, som står fuldt på mål med dine forventninger.  

 

Til gengæld kræver det, at du vælger det rigtige malerfirma. Der er mange malere at vælge mellem, men du bør ikke bare vælge det første og billigste, du falder over. Selvom prisen selvfølgelig bør have indflydelse på dit valg, så handler det i høj grad også om at vælge et malerfirma, som har den nødvendige erfaring til at sikre et godt resultat. 

 

Når du vælger os som malerfirma i Lyngby, så kan du være sikker på, at du får kvalitet for pengene. Vi har mange års erfaring, og vi har hjulpet adskillige kunder med både store og små malerprojekter. Du kan se en række eksempler på det arbejde, som vi tidligere har udført for tilfredse kunder, her på siden.  

 

Vi går op i at levere et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet, men vi værner også om den gode kundeservice. Den personlige relation til vores kunder er en af vores største styrker, og det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du vælger os som malerfirma i Lyngby. Det vil du mærke fra den indledende samtale til det afsluttede projekt.Din maler i Lyngby med attraktive priser 


Selvom du får besøg af en kompetent maler med mange års erfaring, når du vælger os, så betyder det ikke, at vi er det dyreste malerfirma i Lyngby. Faktisk tværtimod. Du får professionelle malerydelser til en pris, som ligger omkring 30% under normaltaksten hos andre malerfirmaer i København – og vores attraktive prisniveau er noget, vi er stolte af. 

 

Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Grunden til, at vi kan tilbyde et prisniveau, som er så attraktivt, er nemlig, at vi har skåret de dyre udgifter fra. Vi bruger hverken penge på at annoncere online eller har en stor administration, som også skal have løn. Det betyder, at du kun betaler for det arbejde, som vi udfører. 

 

Vi er et forholdsvist lille malerfirma i Lyngby, og det er helt med vilje. Vi ønsker ikke at være en stor, landsdækkende virksomhed, for det går både udover relationen til vores kunder, men også vores prisniveau. Det ville nemlig betyde, at vi skulle bruge flere penge på både administration og markedsføring, og så ville prisen være en helt anden. 

 

Samtidig tilbyder vi også rabat, hvis du er pensionist eller studerende. Det eneste, du skal gøre, er at fremvise gyldig dokumentation. Du kan læse mere om vores rabatordninger ved at klikke her. Der er altså mange penge at spare, når du vælger os som maler i Lyngby – og du skal bestemt ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 

Besøg os på Facebook

Malerfirma i Lyngby med mange års erfaring 

Som nævnt, blev vores malerfirma i Lyngby stiftet for mere end 10 år siden, og det kommer dig til gode. Det betyder nemlig, at vi har erfaringen til at kunne garantere dig et professionelt resultat hver gang. Hver dag hjælper vi glade boligejere med at få malet både inden- og udendørs, og vi lever og ånder for positive tilbagemeldinger fra vores kunder. 

 

Vi udvælger af samme årsag alle malere på vores hold med omhu. Du kan derfor være sikker på, at den maler, du får besøg af, har både den rigtige uddannelse og erfaring til at kunne tage sig af opgaven. Alle på vores team bliver desuden efteruddannet med jævne mellemrum, så de er opdateret på de nyeste teknikker og produkter i branchen. 

 

Derfor er vores maler i Lyngby også i stand til at give dig professionel rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det gælder, uanset om du er i tvivl om, hvilken farve du skal have på væggene, eller du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige tapet. Du bliver holdt i hånden fra start til slut, så du er sikker på, at du ender med et godt resultat. 
Din maler i Lyngby klarer alle typer af maleropgaver 

Hos os kan du få hjælp til alle typer af maleropgaver. Uanset, om du skal have malet din private bolig, dit plankeværk eller dit sommerhus, så er vi det helt rigtige valg, når du skal bruge en maler i Lyngby. De fleste af vores kunder er private boligejere, men vi hjælper også af og til virksomheder med forskellige opgaver. 

 

Vi tager os med andre ord af alle slags maleropgaver, uanset hvor store eller små de er. Du kan få hjælp til komplet maling af din bolig, men vi kan også sagtens hjælpe dig med maleropgaver, som er mindre omfattende – eksempelvis hvis du kun skal have malet et enkelt rum eller en enkelt væg. 

 

Vi har mange års erfaring med følgende malerprojekter:  

 

  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af hus, lejlighed og sommerhus 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af facade 
  • Maling af udendørs træværk 
  • Maling af badeværelse 
  • Spartling af vægge 
  • Opsætning af filt 

 

Har du en opgave, som ikke står herover? Vores maler i Lyngby kan med garanti hjælpe dig alligevel. Listen er blot en oversigt over nogle af de opgaver, som vi typisk tager os af. Ring til os i dag på (+45) 42 42 23 48 og lad os tage en snak omkring dit behov, dine ønsker og dine drømme. Baseret på vores samtale kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her

Vi har overenskomst for vores ansatte

Dit miljøbevidste malerfirma i Lyngby 

Vi har mange kunder, der går op i miljøet – og det er der god grund til. Klimaforandringerne er i dén grad blevet til at tage og føle på, og det er naturligvis noget, som vi tager seriøst. Vi deler vores kunders bekymringer, og derfor gør vi meget ud af at bruge miljøvenlige produkter, når det er muligt. 

 

Eksempelvis anvender vores maler i Lyngby udelukkende vandbaseret og miljøvenlig maling, når opgaven tillader det. I modsætning til oliebaseret maling indeholder det ingen skadelige kemikalier eller andre former for giftstoffer, som kan forurene vores omgivelser. Men bare rolig, du kan naturligvis få rådgivning omkring miljøvenlig maling hos os. 

 

Selvom vores malere i Lyngby primært anvender miljøvenlig maling, så betyder det bestemt ikke, at du er nødt til at gå på kompromis med resultatet. Miljøvenlig maling er i de fleste tilfælde mindst lige så godt som den type maling, der indeholder skadelige kemikalier. Du kan derfor være sikker på, at du får et professionelt resultat.  

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive os, hvis du har spørgsmål omkring vores brug af miljøvenlig maling. Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, så du er sikker på, at du får den løsning, der er bedst i forhold til det resultat, du ønsker. Vores malerfirma i Lyngby har stor ekspertise på området og deler gerne ud af vores viden. 

Hos os er det kunderne, der er i centrum 

Vi går op i at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Det er dog ikke det eneste, vi går op i. Selvom det naturligvis er vigtigt, at vi leverer kvalitet til pengene, så er det mindst lige så vigtigt for os, at du er tryg ved at samarbejde med os. Derfor lægger vi stor vægt på at yde en god service. 

 

Der er ikke noget, som slår følelsen af at gå hjem fra arbejde med en god fornemmelse i maven. Det gør vi hver dag, fordi vi ved, at vi har gjort vores ypperste for at levere et sublimt resultat og en god service til vores kunder. Dét, der motiverer os, er nemlig de mange positive tilbagemeldinger, som vi får, når vi er færdige med et projekt. 

 

Det øger motivationen til at gå på arbejde, og det sikrer, at alle vores malere i lyngby altid møder op med et smil på læben. Samtidig har det den positive effekt, at vi hver dag arbejder for at overgå os selv. Når du vælger os som malerfirma i Lyngby, så kan du forvente et dedikeret og ambitiøst malerteam, som går all-in. 

 

Samtidig er der ikke nogen bedre form for markedsføring end en anbefaling fra en glad og tilfreds kunde. Vi kunne sagtens bruge mange tusinde kroner om måneden på markedsføring, men når alt kommer til alt, så er det vores glade kunder, der anbefaler os videre, som er den mest effektive form for markedsføring. 


Få et uforpligtende tilbud i dag 


Vil du have et estimat på, hvad det koster at hyre os som maler i Lyngby? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Ring til os i dag på (+45) 42 42 23 48 eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om dit malerprojekt. Når først, vi har givet dig en pris, så kan du være helt sikker på, at den er fast. 

 

Hvis der er tale om et større projekt, så kan det i nogle tilfælde kræve, at vi ser det, der skal males, med egne øjne, før vi kan give et tilbud. I de fleste tilfælde kan vi dog udarbejde et tilbud til dig på baggrund af den indledende samtale. Vi glæder os til at høre fra dig – og du er også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. 

Vi laver også malerarbejde på Nærum og i Holte.