Maler Roskilde – Flot Malerarbejde – Attraktive Priser – Hurtige Tilbud!

Trænger hjemmet til en kærlig hånd indendørs eller udendørs? Med mere end 13 års erfaring udfører vi alle typer malerarbejde i Roskilde.

Hos Malerfirmaet Egelund får du en billig maler i Roskilde, som har sans for detaljen og overholder alle aftaler om start- og sluttidspunkt.

Leder du efter en maler i Roskilde, der udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser? Ring på telefon 42 42 23 48.


KOMPLETTE LØSNINGER TIL PRIVATE OG ERHVERV​


Skal kontoret eller sommerhuset males både indvendig og udvendig? Vores malerfirma nær Roskilde tilbyder komplette løsninger til både private og erhverv. Vores professionelle malermester i roskilde sørger for alt fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.


BILLIG MALER I ROSKILDE MED HØJ FAGLIG STOLTHED​


Når du vælger et malerfirma i Roskilde, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Udover attraktive priser tilbyder Malerfirmaet egelund`s malermester i Roskilde også høj kvalitet og fuld kundetilfredshed. Dit malerarbejde i Roskilde bliver udført af uddannede malere med dansk-

svendebrev og mange års erfaring.

Vælg en maler i Roskilde, som udfører alle opgaver med stor faglig stolthed – ring på telefon 42 42 23 48.

DIN MALER I ROSKILDE PASSER PÅ DIG OG MILJØET​

Leder du efter et miljøbevidst malerfirma i Roskilde? Der findes mange malerprodukter, som er skadelige for både dig og miljøet. Vores malermester i roskilde gør en aktiv indsats for at sikre dig den sundeste løsning. Vi anvender udelukkende miljømærkede produkter og vandbaseret maling og gør grundigt rent efter os.

Ring til en miljøbevidst og billig maler i Roskilde på telefon. 42 42 23 48 eller skriv en mail på tilbud@malerfirmaet-egelund.dk. Vi kører ud til dig og giver dig et uforpligtende tilbud på miljørigtigt malerarbejde i Roskilde.

Hos Malerfirmaet-Egelund har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget – for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​

Vi laver også malerarbejde i Hedehusene og Taastrup.

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her